Hi pembaca semua!!!

Terima kasih kerana datang melawat, membaca karya-karya dalam blog ini dan terima kasih juga kepada semua yang menyokong Yuri. Yuri rasa happy sangat dengan kehadiran korang dalam hidup mahupun alam maya Yuri ni.

Segala komen dan sokongan sentiasa dan akan terus membakar semangat Yuri untuk terus berkarya menggunakan nama pena ayu munawer.

Semua karya di dalam blog ini adalah ilusi, imaginasi serta daripada pengalaman hidup. Dan yang paling penting, semua karya di sini adalah hasil karya Yuri. Mohon supaya tiada copycat dekat sini... tqvm

Harap korang terus menyokong dan beri komen mahupun kritikan untuk Yuri memperbaiki sebarang kekurangan.

P/S: Untuk makluman, karya "Dia Si Jantung Hati" akan dihentikan penerbitannya di sini atas sebab rombakan besar-besaran plot cerita. Justeru itu, judulnya juga bakal berubah. Maaf atas sebarang kesulitan. Harap korang setia menunggu dan menyokong hasil rombakannya nanti okey ^^,
"Aku tak suka kau la" kini diterbitkan di penulisan2u dengan tajuk "JIWA KACAU"..saja nk tukar tajuk. Sebb yuri rasa cam lg sesuai je tajuk ni..lebih pendek n ringkas hehe ada ka yuri edit2 skit. Harap u all x kesah nk singgah baca :-)
Sudi-sudilah berkunjung ke official blogshop yuri di http://decodanmakan.blogspot.com yer. Walaupun rupanya masih macam blog biasa, yuri pun masih belajar lagi macam mana nak upgradekannya. Macam-macam ada. Nak tau apa yang ada, kenalah singgah.

Terima kasih (^^,)v

Tuesday, June 10, 2014

Sewa dulang hantaran


Dulang hantaran. Ada 12 pcs. Harga sewa RM8/pcs. 


Alas dulang hantaran pun ada... satin purple color: RM 0.50/pcs.. ada 12 pcs semuanya.


Alas dulang orange color: RM1/pcs. Ada 6 pcs aje 


Yang ni pula pasu bunga pahar. Ada 2 pcs aje. Untuk sewa, RM10/pcs

Sewaan tak lebih dari 3 hari. And adatlah, hopefully barang yang disewa tak rosak. Kalau rosak, faham-faham la eh hehe

Yuri ada gak veil untuk nikah yang labuhnya sampai pinggang... tak tahu nak buat apa lagi dengan veil tu. Jadinya rasa cam nak sewa jugaklah. Nanti yuri upload gambar bila-bila eh...

Gubahan hantaran: ros merah

 Ini koleksi hantaran dengan ros merah... alas dulang putih juga dengan lace merah.








Ada beberapa lagi gubahan lain dekat gambar tengah di bawah;


Berminat untuk tempahan, u all boleh contact 011-23175332 or drop aje email kat hmajibana@gmail.com

Sama ada u all nak tempah terus ke (semua aksesori we all carikan) ataupun u all yang beli aksesorinya, we all tinggal gubah aje pun boleh. Yang mana selesa dengan u all la yer. If u guys nak pakai dulang hantaran tapi tak ada, or rasa cam bazir je nak beli dulang2, we all open untuk sewa jugak. Tapi old school sikit la eh :p
Otherwise, kalau duit terlebih-lebih or nak pattern cantik2, bolehla pilih bakul sebagai tapaknya... macam orang selalu guna lar ni

Koleksi gubahan hantaran: Hijau burung merpati



Yuri upload dulu sekeping gambar ni dulu yer... manalah tau u all tengah tercari2 idea untuk bikin hantaran u all.. yelah sekarang ni kan tgh rancak musim majlis kahwin/tunang. Kalau u all nak tempah pun boleh. Kalau yuri tak available, my sis pun ada :) Tengok-tengok la dulu...kalau rasa berkenan dengan design we all.