Hi pembaca semua!!!

Terima kasih kerana datang melawat, membaca karya-karya dalam blog ini dan terima kasih juga kepada semua yang menyokong Yuri. Yuri rasa happy sangat dengan kehadiran korang dalam hidup mahupun alam maya Yuri ni.

Segala komen dan sokongan sentiasa dan akan terus membakar semangat Yuri untuk terus berkarya menggunakan nama pena ayu munawer.

Semua karya di dalam blog ini adalah ilusi, imaginasi serta daripada pengalaman hidup. Dan yang paling penting, semua karya di sini adalah hasil karya Yuri. Mohon supaya tiada copycat dekat sini... tqvm

Harap korang terus menyokong dan beri komen mahupun kritikan untuk Yuri memperbaiki sebarang kekurangan.

P/S: Untuk makluman, karya "Dia Si Jantung Hati" akan dihentikan penerbitannya di sini atas sebab rombakan besar-besaran plot cerita. Justeru itu, judulnya juga bakal berubah. Maaf atas sebarang kesulitan. Harap korang setia menunggu dan menyokong hasil rombakannya nanti okey ^^,
"Aku tak suka kau la" kini diterbitkan di penulisan2u dengan tajuk "JIWA KACAU"..saja nk tukar tajuk. Sebb yuri rasa cam lg sesuai je tajuk ni..lebih pendek n ringkas hehe ada ka yuri edit2 skit. Harap u all x kesah nk singgah baca :-)
Sudi-sudilah berkunjung ke official blogshop yuri di http://decodanmakan.blogspot.com yer. Walaupun rupanya masih macam blog biasa, yuri pun masih belajar lagi macam mana nak upgradekannya. Macam-macam ada. Nak tau apa yang ada, kenalah singgah.

Terima kasih (^^,)v

Friday, December 26, 2014

Tempahan cupcakes di decodanmakan

Harga dan Spesifikasi

Menerima tempahan untuk perayaan, majlis keraian, hari jadi, cenderahati, hantaran pertunangan/perkahwinan, dll

You all boleh lawat blog decodanmakan untuk tengok details dan contoh-contoh lain yer (^^,)//

Pakej A.  Cupcakes (kek sahaja tanpa topping)

Perisa pilihan: Butter Vanilla / Chocolate Moist
Harga : RM 1.50/pcs (saiz M); RM1.00/pcs (saiz S)
Minimum order 30pcs
Saiz: M (7cm atas, 4.5cm bawah);
         S (6cm atas, 3cm bawah)

** Tambahan 20sen untuk tambahan filling (inti): coklat, strawberi, blueberry
**Tambahan 20sen untuk individual packaging 


Pakej B. Cupcakes hiasan simple (topping butter cream sahaja)

Perisa kek : Vanilla / Chocolate Moist
Topping: Buttercream (perisa butter/lemon: boleh pilih warna topping)
Harga : RM32 / 16pcs
Minimum order 16pcs
Saiz M

**Tambahan 20sen untuk tambahan filling dalam kek: coklat, strawberi, blueberry
**Tambahan 20sen untuk individual packaging

Pakej C. Cupcakes topping dengan edible aksesori (choc button/choc rice/choc chips/manik/gula2 hiasan pelbagai bentuk)

Kek: Butter Vanilla / Chocolate Moist
Topping: Buttercream (Perisa butter/lemon: Boleh pilih warna)
Aksesori: choc button/choc rice/choc chips/manik/gula2 hiasan pelbagai bentuk
Harga : RM35 / 16pcs
Minimum order 16pcs
Saiz M

**Tambahan 20sen untuk tambahan filling dalam kek: coklat, strawberi, blueberry
**Tambahan 20sen untuk individual packaging





Pakej D. Cupcakes dengan topping oreo/cadbury@kitkat/buah

Kek: Butter Vanilla / Chocolate Moist
Topping: Buttercream 
Harga : RM35 / 12pcs
Minimum order 12pcs
Saiz M

**Tambahan 20sen untuk tambahan filling dalam kek: coklat, strawberi, blueberry
**Tambahan 20sen untuk individual packaging



Pakej E. Cupcakes dengan edible image

Kek: Butter Vanilla / Chocolate Moist
Topping: Buttercream (Perisa butter/lemon: Boleh pilih warna)
Edible image: hello kitty/Ben10, dll
Harga : RM75 / 24pcs
Minimum order 24pcs
Saiz M

**Tambahan 20sen untuk tambahan filling dalam kek: coklat, strawberi, blueberry
**Tambahan 20sen untuk individual packaging

Wednesday, December 24, 2014

Projek eBook novel yuri iqmal @ ayu munawer

Lama rasanya yuri tak update blog ni semenjak sibuk dengan projek decodanmakan.blogspot.com hehe Harap you all tak marah la yer. Novel yang boleh kata bertimbun jadi pekasam dalam komputer pun lama tak berusik. Hari ni yuri nak la mintak pendapat you all, kalau la yuri keluarkan, means pasarkan ebook untuk novel2 tu korang sokong tak? Dalam ebook tu nanti baru la  korang boleh baca sampai habis tiap novel yang yuri kongsi dekat sini.

Rasa macam nak buat poll. Camne yer. Ok... harap korang bagi respon tau (>0<)//