Hi pembaca semua!!!

Terima kasih kerana datang melawat, membaca karya-karya dalam blog ini dan terima kasih juga kepada semua yang menyokong Yuri. Yuri rasa happy sangat dengan kehadiran korang dalam hidup mahupun alam maya Yuri ni.

Segala komen dan sokongan sentiasa dan akan terus membakar semangat Yuri untuk terus berkarya menggunakan nama pena ayu munawer.

Semua karya di dalam blog ini adalah ilusi, imaginasi serta daripada pengalaman hidup. Dan yang paling penting, semua karya di sini adalah hasil karya Yuri. Mohon supaya tiada copycat dekat sini... tqvm

Harap korang terus menyokong dan beri komen mahupun kritikan untuk Yuri memperbaiki sebarang kekurangan.

P/S: Untuk makluman, karya "Dia Si Jantung Hati" akan dihentikan penerbitannya di sini atas sebab rombakan besar-besaran plot cerita. Justeru itu, judulnya juga bakal berubah. Maaf atas sebarang kesulitan. Harap korang setia menunggu dan menyokong hasil rombakannya nanti okey ^^,
"Aku tak suka kau la" kini diterbitkan di penulisan2u dengan tajuk "JIWA KACAU"..saja nk tukar tajuk. Sebb yuri rasa cam lg sesuai je tajuk ni..lebih pendek n ringkas hehe ada ka yuri edit2 skit. Harap u all x kesah nk singgah baca :-)
Sudi-sudilah berkunjung ke official blogshop yuri di http://decodanmakan.blogspot.com yer. Walaupun rupanya masih macam blog biasa, yuri pun masih belajar lagi macam mana nak upgradekannya. Macam-macam ada. Nak tau apa yang ada, kenalah singgah.

Terima kasih (^^,)v

Friday, March 1, 2013

Sayang Kata Benci

Hii readers!!! Finally, rombakan semula e-novel 'Dia si Jantung Hati' akan dikongsi di sini sedikit demi sedikit. Dan judulnya juga bertukar kepada 'Sayang Kata Benci'. cerita ini masih lagi dalam proses penulisan, belum siap sepenuhnya. Cerita ni dah siap sepenuhnya and tengah tunggu penilaian. Harap korang doakan kejayaan yuri yer. Sorry okey, atas sebarang kesulitan sama ada k]orang terkonfius ke dengan tajuknya atau watak perwatakan dalam dua e-novel ini.

Harap korang enjoy dengan rombakan semula cerita ni... selamat membaca 'SAYANG KATA BENCI' ^_^

 Sinopsis

Saif Azrai dan Izi Helmy merupakan pasangan sepupu yang akrab dan sekepala. Kedua-dua pernah digelar kaki perempuan di kalangan teman-teman. Namun setelah Aina muncul dalam hidup Izi Helmy, dia belajar untuk setia. Sementara Saif Azrai, masih di takuk yang sama. Bukan playboy, cuma memilih untuk mencari teman, tapi bukan untuk dibuat isteri. Risau dengan perangai anaknya, Haji Rauf membuat tawaran. Siapa antara dua sepupu ini yang terlebih dulu berkahwin, akan mewarisi anak syarikatnya. Lantaran kerana tidak mahu kalah, Saif Azrai berusaha melamar teman wanitanya.

Sasha Amira yang diperkenalkan oleh ibunya dijadikan jalan terakhir. Pun begitu, kisah cinta lampau Sasha Amira membuatkan hatinya tawar untuk bercinta. Apatah lagi berumahtangga. Berjayakah rancangan Saif Azrai untuk tidak tewas kepada Izi Helmy yang terlebih dulu sudah sedia calon isteri?


[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13], [14], [15], [16], [17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24], [25], [26], [27], [28], [29], [30], [31], [32], [33], [34], [35], [36], [37], [38], [39], [40], [41], [42: END]

No comments:

Post a Comment