Hi pembaca semua!!!

Terima kasih kerana datang melawat, membaca karya-karya dalam blog ini dan terima kasih juga kepada semua yang menyokong Yuri. Yuri rasa happy sangat dengan kehadiran korang dalam hidup mahupun alam maya Yuri ni.

Segala komen dan sokongan sentiasa dan akan terus membakar semangat Yuri untuk terus berkarya menggunakan nama pena ayu munawer.

Semua karya di dalam blog ini adalah ilusi, imaginasi serta daripada pengalaman hidup. Dan yang paling penting, semua karya di sini adalah hasil karya Yuri. Mohon supaya tiada copycat dekat sini... tqvm

Harap korang terus menyokong dan beri komen mahupun kritikan untuk Yuri memperbaiki sebarang kekurangan.

P/S: Untuk makluman, karya "Dia Si Jantung Hati" akan dihentikan penerbitannya di sini atas sebab rombakan besar-besaran plot cerita. Justeru itu, judulnya juga bakal berubah. Maaf atas sebarang kesulitan. Harap korang setia menunggu dan menyokong hasil rombakannya nanti okey ^^,
"Aku tak suka kau la" kini diterbitkan di penulisan2u dengan tajuk "JIWA KACAU"..saja nk tukar tajuk. Sebb yuri rasa cam lg sesuai je tajuk ni..lebih pendek n ringkas hehe ada ka yuri edit2 skit. Harap u all x kesah nk singgah baca :-)
Sudi-sudilah berkunjung ke official blogshop yuri di http://decodanmakan.blogspot.com yer. Walaupun rupanya masih macam blog biasa, yuri pun masih belajar lagi macam mana nak upgradekannya. Macam-macam ada. Nak tau apa yang ada, kenalah singgah.

Terima kasih (^^,)v

Wednesday, May 2, 2012

Dia si jantung hati: Ayu Munawer


Cinta ...  cinta...  cinta. Lain intonasi, lain rasanya. Hakikatnya, bukan senang nak jatuh cinta. Kalau dah suka pula, bukan senang nak dia pun suka sama suka. Itulah yang terjadi pada Sasha Amira dan Saif Azrai. Cinta mereka tidak pernah bersatu walaupun duduk sebumbung. Macam cinta Saif Azrai pada Sasha Amira hanyalah bertepuk sebelah tangan. Saif Azrai tidak putus akal mencuri perhatian dan hati Sasha Amira walaupun gadis itu tidak pernah senang akan kehadirannya. Mampukah mereka mencari cinta dalam perhubungan mereka yang lahir dari ikatan sebuah perkahwinan? Apatah lagi perkahwinan yang dibina atas dasar paksaan oleh Puan Damia. Bagaimana pula reaksi Sasha Amira apabila semua penipuan Saif Azrai terbongkar? Berbaloikah semua usaha Saif Azrai demi mempertahankan rumah tangga mereka dan dalam masa sama memujuk hati Sasha Amira agar akur akan suratan takdir?

[1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8], [9], [10], [11], [12], [13], [14], [15], [16], [17], [18], [19], [20], [21], [22], [23], [24], [25], [26], [27], [28], [29], [30], [31], [32], [33], [34], [35], [36], [37]

"Harap korang tunggu sambungannya terus ok ^^,"

No comments:

Post a Comment