Hi pembaca semua!!!

Terima kasih kerana datang melawat, membaca karya-karya dalam blog ini dan terima kasih juga kepada semua yang menyokong Yuri. Yuri rasa happy sangat dengan kehadiran korang dalam hidup mahupun alam maya Yuri ni.

Segala komen dan sokongan sentiasa dan akan terus membakar semangat Yuri untuk terus berkarya menggunakan nama pena ayu munawer.

Semua karya di dalam blog ini adalah ilusi, imaginasi serta daripada pengalaman hidup. Dan yang paling penting, semua karya di sini adalah hasil karya Yuri. Mohon supaya tiada copycat dekat sini... tqvm

Harap korang terus menyokong dan beri komen mahupun kritikan untuk Yuri memperbaiki sebarang kekurangan.

P/S: Untuk makluman, karya "Dia Si Jantung Hati" akan dihentikan penerbitannya di sini atas sebab rombakan besar-besaran plot cerita. Justeru itu, judulnya juga bakal berubah. Maaf atas sebarang kesulitan. Harap korang setia menunggu dan menyokong hasil rombakannya nanti okey ^^,
"Aku tak suka kau la" kini diterbitkan di penulisan2u dengan tajuk "JIWA KACAU"..saja nk tukar tajuk. Sebb yuri rasa cam lg sesuai je tajuk ni..lebih pendek n ringkas hehe ada ka yuri edit2 skit. Harap u all x kesah nk singgah baca :-)
Sudi-sudilah berkunjung ke official blogshop yuri di http://decodanmakan.blogspot.com yer. Walaupun rupanya masih macam blog biasa, yuri pun masih belajar lagi macam mana nak upgradekannya. Macam-macam ada. Nak tau apa yang ada, kenalah singgah.

Terima kasih (^^,)v

Wednesday, December 24, 2014

Projek eBook novel yuri iqmal @ ayu munawer

Lama rasanya yuri tak update blog ni semenjak sibuk dengan projek decodanmakan.blogspot.com hehe Harap you all tak marah la yer. Novel yang boleh kata bertimbun jadi pekasam dalam komputer pun lama tak berusik. Hari ni yuri nak la mintak pendapat you all, kalau la yuri keluarkan, means pasarkan ebook untuk novel2 tu korang sokong tak? Dalam ebook tu nanti baru la  korang boleh baca sampai habis tiap novel yang yuri kongsi dekat sini.

Rasa macam nak buat poll. Camne yer. Ok... harap korang bagi respon tau (>0<)//

2 comments:

  1. ok tu akak follow je, lagipun akak ni suka beli novel ebook dari mendakap yg dah dibukukan. ada lah 2 penulis novel jual ebook yg dah dilanggani bila novel tu best nak khatam akak order lah, lagi satu terbaru akak juga membeli enovel kat e-sentral pun ok juga mudah & pantas tak payah nak buat koleksi dlm almari hanya buat koleksi novel dlm folder computer & pendrive je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mantap la akak. Thanks for replying and kata2 akak tu bg semangat kat yuri. Insyaallah, ada sikit lagi untuk diperkemakan. Bila ebook dah siap, yuri akan upload berita dekat blog (>_<)

      Delete